A József Attila gimnázium 1959-ben végzett IV.a osztályának honlapja

In memoriam Dia bácsi - Dr. Domokos Pál Péter - a LEGELSŐ osztályfőnökünk. Érettségi találkozók, egyéb aktualitások.

 

 

 

A következő lapokon osztálytársaink felvételeiből láthatsz válogatást.

 

 

A meghívó:

                               50. éves érettségi találkozó programja.

                  Az előzetes terveknek megfelelően az 50. éves érettségi találkozónkat

                                  2009. május. 23.-án, szombaton   

                         Gödöllőn, az Erzsébet királyné szállodában                                                                          tartjuk.

 Program:

 I. Gyülekezni a régi iskolánál fogunk, a XI. Villányi út 27. előtt. Lehetőségünk lesz a régi helyeket felkeresni, az emlékeket felidézni.Egy autóbusz fog várni ránk, kb. 15 órától. A busz több okból kell, egyrészt azért, hogy amíg az iskolában leszünk, a táskát, egyéb holmit le lehessen tenni valahová, másrész hogy egy kis beszélgetésre legyen helyünk. Ezzel a busszal fogunk Gödöllőre utazni, az indulást kb. 16 óra 30 perc és 17 óra között tervezem. Amíg a busz ott lesz, bármikor meg lehet érkezni, lesz rá kb. másfél óra. Így, mivel autóbusszal megyünk, nem szükséges autóval jönni, célszerűbb tömegközlekedési eszközzel. A busz végig velünk marad, tehát visszafelé is használhatjuk. Javaslom is, hogy aki teheti, így jöjjön.

  II.  Gödöllőn.

  Megérkezés kényelmes utazás után Gödöllőre kb. 17 óra 30 perc és 18 óra között a szállodához. A szálloda a belvárosban van, címe és elérhetőségei:           

                             2100. Gödöllő. Dózsa György út 2.

                                                Telefon  36 28 816 817

                                                Fax        36 28 414 859

                                  e-mail:  info@erzsebetkiralynehotel.hu

                                                www.erzsebetkiralynehotel.hu

Itt kiszállunk, egy kicsit mozgunk, levegőzünk néhány percig, amíg megnézem az előkészített báltermet, majd felmegyünk, és elfoglaljuk a helyünket.A teremben 8-10 kör alakú asztal lesz, 5-5 főre megterítve. Lesz egy „fiú asztal” a beszélgetésre, és egy „lány asztal”, ahol a feleségek beszélgethetnek.A vacsorát kb. 18 óra és 18 óra 30 perc között kezdenénk, de előtte megemlékezünk a halottainkról / projektoros vetített képek segítségével /.A vacsora svédasztalos rendszerben lesz, mindenki kiválaszthatja, a terem egyik felében felállított hosszú asztalról a kedvére való ételt és a pincérek kiszolgálják.

 

A választékot később állítjuk össze az étterem vezetőjével, ígéretük szerint mindenki meg fogja találni a neki megfelelőt. A vacsorához biztosítanak jó minőségű csapolt sört, márkás folyó bort, ásványvizet, üdítőket, kávét tetszőleges mennyiségben. A fogyasztás nincs korlátozva sem ételben, sem italban.A vacsora egységáron 6.000.- Ft/fő, amiben a terembérlet is benne van.A vacsora után, terveim szerint kb. 20 órakor egy riportfilmből fogunk megnézni egy részletet, amit az M2 csatorna készített Dr. Domokos Pál Péter tanár úrral, volt osztályfőnökünkkel. A teljes riportot mindenki meg fogja kapni, vagy letöltheti majd a közösségi honlapunkról / egyelőre még nincs rajta, de fel fogom tenni /.

Utána kötetlen beszélgetés.

 Az együttlétet kb. 24 óráig tervezem, mivel akkor zárnak a szálloda vendéglátó helyei.A visszautazás autóbusszal történik, a célállomás  XI. Móricz Zsigmond körtér, de előtte is meg lehet állítani a buszt bárhol, ahol kedvező a továbbutazás. Az útvonal is megválasztható, ahogy előnyös, úgy mehetünk.Természetesen mód van arra is, hogy aki egyenesen Gödöllőre szeretne érkezni, megteheti. A találkozás ez esetben a szálloda előtt, vagy a kávézóban 17 óra 30 perc és 18 óra között, vagy ezután a bálteremben / estleges késés miatt /. Nem feltétlenül szükséges gépkocsival jönni, lehet más módon is / Hév, vonat, Volán-busz /. Lehet akár már délelőtt is érkezni, egy kisebb városnézést beiktatni.Azoknak az osztálytársaimnak, akik szeretnének a feleségükkel egy napot Gödöllőn tölteni, és vacsora után a szállodában aludni, lefoglaltam előzetesen néhány szobát.

 Az árakról, szolgáltatásokról visszaigazolás után részletes információkat adok majd.

 III. Egyéb, információk, javaslatok, kérések.

 Mindenekelőtt szeretném, ha visszaigazolást kapnék a részvételről, vagy az esetleges távolmaradásról.

Címem:  2100. Gödöllő. Szabadság út 19.

 Telefon:   06 20 941 33 96

 E-mail címem:  ivan.nagy@rubicom.hu 

 Nyitottam egy közösségi honlapot az osztálytársak részére az interneten.Címe   www.eoldal.hu, ezen belül a  jozsefattilagimnazium  lapra kell bejelentkezni, a jelszó, amit be kell ütni: nagyivan1959. Ezután a lap tetején lévő „Oldal megnyitása” szövegre kell kattintani, és így bejön a lapunk.

A lap címe: József Attila Gimnázium 1959-IV.A.       

Remélem sikeres lesz a lap, bízom abban, hogy segíteni fogtok a szerkesztésben, a működtetésben.

 Szeretnék egy „Ereklye gyűjteményt” létrehozni, a gimnáziumi dokumentumokból, emléktárgyakból. Jó lenne, ha utánanéznétek, megvan-e még egy-két régi füzet, ellenőrző, fotó, vagy valami más dolog. Lefényképeznénk és betennénk a fotóalbumba a honlapon, majd egy alkalmas időben, célszerűen a Találkozón, ki is állítanánk, hogy egy kicsit emlékezzünk egykori saját magunkra. 

 Megszereztem a régi érettségi tablót. Sajnos elég gyatra állapotban van, egyik fele vizes lett és sérült. A keret nincs meg. Tervem, hogy kijavíttatom és a Találkozóra elviszem, majd utána visszaviszem az iskolába, hogy tegyék ki a falra.

 Végül a pénzügyekről. Nyitottam egy OTP folyószámlát az osztálypénztár céljára.

 Jónak tartanám, ha a vacsora árát el tudnátok küldeni erre a számlára, így egyben tudnám rendezni a költségeket. Természetesen a helyszínen is lehet rendezni.

 Az OTP számla száma:   11773425-01955219. 

 A számlakezelő fiók:

 4204 OTP Bank Nyrt. Budapesti Régió. Gödöllő. Szabadság tér 12-13.  

 Mindenki annyit tehet a közös számlára, amennyit akar, amennyit gondol és erre a célra szán.     

 Természetesen a kiadásokról és a bevételekről nyilvántartást vezetek, és az osztálynak beszámolok / pénztárkönyvben, ill. a honlapon/.

 Remélem jól fog sikerülni a Találkozó, mindenkinek jó erőt és egészséget kívánok!

 Gödöllő. 2009. március. 06.              

 Üdvözlettel

  Nagy Iván

 

                                                  ___ . ___

 

 

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 30
Heti: 74
Havi: 527
Össz.: 63 943

Látogatottság növelés
Oldal: 2009: Az ÖTVENEDIK
A József Attila gimnázium 1959-ben végzett IV.a osztályának honlapja - © 2008 - 2024 - dnegyzetpnegyzet.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »